Όροι Χρήσης

Τρόποι Πληρωμής
Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους.
1. Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Mastercard ή Visa Electron. Η συναλλαγή γίνεται με το ασφαλές διεθνές σύστημα PayPal.
2. Με κατάθεση μετρητών στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας μας
- Eurobank 0026 0014 2002 0075 6828
συμπληρώνοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στην εντολή αγοράς και ενημερώνοντας μας τηλεφωνικά στους αριθμούς 2311 243205, 2311 292568
Ακόμη μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με Email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
3. Με αντικαταβολή στον απεσταλμένο της μεταφορικής εταιρείας κατά την παραλαβή της αποστολής.

Αποστολές προϊόντων
Οι αποστολές των εμπορευμάτων, ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, εκτελούνται είτε με εταιρία courier είτε με μεταφορικές εταιρείες.
Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.
Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη και θα προστίθεται επιπλέον στην αναγραφόμενη τιμή.
Σε περιπτώσεις αντικαταβολής θα συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό πληρωτέο ποσό κατά την παράδοση. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.
Ο χρόνος παράδοσης για αποστολή ποδηλάτου είναι:
Ηπειρωτική Ελλάδα: 2 εργάσιμες ημέρες, κόστος 15 ευρώ.
Νησιά: 3 εργάσιμες ημέρες, κόστος 30 ευρώ.
Για αποστολές εξαρτημάτων/ ανταλλακτικών η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη δωρεάν για αγορές άνω των 100€ ή με κόστος 5 ευρώ για αγορές κάτω από 100€.
Αποστολές προς το εξωτερικό δεν πραγματοποιούνται προς το παρόν.
Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Επιστροφές προϊόντων
Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό.
Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του κι εφόσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311 243205, 2311 292568.

Προσωπικά δεδομένα
Τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνουμε, όπως email , διεύθυνση και λοιπά στοιχεία χρέωσης είναι μόνο για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας και να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτήν.
Δεσμευόμαστε να μην πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.
Αν οι πληροφορίες που μας έχετε δώσει αλλάξουν ή είναι ανακριβείς ή θέλετε να τις διαγράψουμε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω mail είτε τηλεφωνικά στο 2311 243205, 2311 292568.