Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Επιλογές

ΑναζήτησηΣύνθετη Αναζήτηση

ΚατασκευαστέςΧρήσιμα

Acceptance Mark
Προκύρηξη Αγώνα Δρόμου Θεσ/νίκη-Σιάτιστα

antohi

ΑΡΘΡΟ 1:

H Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και o Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ» - BOTTECCHIA Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυση του πολυνίκη Συλλόγου, σε συνεργασία με τον Δήμο ΒΟΪΟΥ, διοργανώνουν ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ ELITE-MASTERS, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

ΑΡΘΡΟ 2 :

Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους  κανονισμούς της Ε.Ο.Π  και τους διεθνείς κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας – UCI.

ΑΡΘΡΟ 3 :

Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή εθνικών, continental, μεικτών ομάδων  και σωματείων. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία υποχρέωση για τυχόν ατύχημα, απώλεια, φθορά ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 4 :

Η σύνθεση της κάθε ομάδας κατηγορίας Ανδρών Elite (κατόχων  δελτίων Ε.Ο.Π. ή διεθνών)  είναι: 5 αθλητές και 2 συνοδοί.

Οι Masters θα συμμετέχουν με δελτία Ε.Ο.Π., Διεθνή ή ΠΕΠΑ με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

Οι ομάδες των Ανδρών Elite και οι μεμονωμένοι αθλητές Masters, οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής τους, μέχρι την Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά στο ακόλουθο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . ή μέσω fax στο 2310 200159.

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει  να συμπληρώνεται  στην επισυναπτόμενη στην προκήρυξη επίσημη φόρμα που βρίσκεται επίσης και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: thesscycling2012.blogspot.com

Για την κατηγορία των masters θα υπάρχει πούλμαν  για την επιστροφή τους από την Σιάτιστα στη Θεσσαλονίκη. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν στη φόρμα συμμετοχής.

ΑΡΘΡΟ 5 :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ, Αντοχής 170 km

Ώρα εκκίνησης 09:00 Αφετηρία Λ. Πύργος

Διαδρομή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Αγ. Αθανάσιος – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Καστανιά – Κοιλάδα - Δρέπανο – Κοίλα - Ξηρολίμνη – ΣΙΑΤΙΣΤΑ.  Επισυνάπτεται – υψομετρικό της διαδρομής.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Τεχνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ 22-9-12 στις 21:00 στο Ξενοδοχείο KORNILIOS PALACE, τηλ. 2310 723700

ΑΓΧΙΑΛΟΣ Θεσσαλονίκης, 14ο χλμ. Θεσ/νίκης – Εδέσσης, www.korniliospalace.gr

Η παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων στο Τεχνικό Συνέδριο είναι υποχρεωτική. Κατά την διάρκειά του οι εκπρόσωποι των ομάδων, θα παραλάβουν φακέλους με τις λεπτομέρειες του αγώνα και τους αριθμούς των αθλητών. 

08:00  Προσέλευση αθλητών στο χώρο της εκκίνησης-υπογραφές

09:00 Εκκίνηση αγώνα –  Λ.ΠΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

14:30  Τερματισμός αγώνα –ΤΣΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Δημαρχείο Σιάτιστας

15:00 Παράθεση γεύματος σε όλους τους συμμετέχοντες

16:00  Απονομές

ΑΡΘΡΟ 6 :

Η σειρά των αυτοκινήτων συνοδείας των ομάδων καθορίζεται με κλήρωση κατά τη διάρκεια του Τεχνικού Συνεδρίου των αρχηγών των ομάδων. Επίσης θα υπάρξουν και δύο κινητά κοινά service για την υποστήριξη των αθλητών.

ΑΡΘΡΟ 7: 

Θα υπάρξει όριο χρόνου 20% από τον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας.

ΑΡΘΡΟ 8 :

Οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες κάθε κατηγορίας είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στο βάθρο με την επίσημη ενδυμασία της ομάδας τους για την καθιερωμένη απονομή επάθλων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΑΡΘΡΟ 9 :

Για κάθε θέμα που θα προκύψει και που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη ή δεν προβλέφθηκε από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. θα αποφασίζει αμέσως η Αγωνόδικος Επιτροπή. Οι αποφάσεις της αγωνοδίκου επιτροπής είναι τελεσίδικες.

ΑΡΘΡΟ 10 : Έπαθλα - Βραβεύσεις 

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας βραβεύονται ως εξής:

1ος νικητής - κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

2ος νικητής - αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.

3ος νικητής - χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα. 

Σημείωση: Στην κατηγορία των Masters θα υπάρξει ξεχωριστή βράβευση σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγοριοποίηση ως εξής:

30 +

40 +

50 +

Θα υπάρξει για την κατηγορία Ανδρών – elite και ομαδική βράβευση στις τρεις πρώτες ομάδες (βάση αθροίσματος χρόνου των τριών καλύτερων αθλητών τους).

ΑΡΘΡΟ 11:

Ειδικά χρηματικά έπαθλα για την κατηγορία Ανδρών

1ος 300  €              5ος 50 €

2ος 200  €              6ος 40 €

3ος 100  €              7ος – 10ος 30 €

4ος 70   €             11ος – 15ος 25 €

Σύνολο : 1005 €

ΣΠΡΙΝΤ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΠΡΙΝΤ ΑΝΑΒΑΣΗΣ

1ος 100 €                                                                    1ος 120 €

2ος 70 €                                                                    2ος 90 €

3ος 50 €                                                                    3ος 70 €

Σύνολο : 500 €

ΑΡΘΡΟ 12 :

Οικονομικοί Όροι

Οι διοργανωτές  θα καλύψουν όλες τις ομάδες που έχουν προσκαλέσει, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη αναλυτική κατάσταση.

Γίνεται προσπάθεια για κάλυψη μέρους των οδοιπορικών εξόδων των ομάδων.

Για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές κατηγορίας elite και masters θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα στη Σιάτιστα μετά το πέρας των αγώνων.

ΜΑΣΤΕΡΣ:

Έξοδα συμμετοχής της κατηγορίας: 20€. Η κατάθεση του ποσού θα γίνεται το αργότερο μέχρι την 03 Σεπτεμβρίου 2012, στο λογαριασμό της Ένωσης: Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος  075-04-003079-15.

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να μας διαβιβάζετε και το σχετικό παραστατικό κατάθεσης του παραπάνω ποσού.

ΑΡΘΡΟ 13:

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος κανονισμού, για λόγους ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή θα καταστεί γνωστή στους συμμετέχοντες και τους αρχηγούς των ομάδων,  εγκαίρως.

Με τη συμμετοχή τους οι αθλητές αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και μετέχουν πλήρως με προσωπική τους ευθύνη.